Vorig artikel Volgend artikel

Beleving van 2020, blik op 2021

Auteur: Daniëlle Zantema-van den Akker
Datum: 26 januari 2021

Het jaar 2020 is een jaar om nooit te vergeten, ongetwijfeld dat het de geschiedenisboeken in gaat! Bij Bo Webexperts is ontzettend veel gebeurd en staan er nog vele mooie ontwikkelingen op het programma. Je leest het in Daniëlle haar blog!

Beleving van 2020, blik op 2021

De geschiedenis van 2020

2020, wat een bewogen en interessant jaar was dit! Er is zoveel gebeurd bij Bo Webexperts. Zo zijn we met ons achtkoppige team, in eerste instantie noodgedwongen, maar later heel bewust, veel meer thuis gaan werken. Een aantal medewerkers zit liever op kantoor, een aantal werkt graag thuis en een aantal ‘balanst’ hierin. Het is allemaal mogelijk bij Bo Webexperts en het gaat ons goed af! Wél zorgen we dat we zo nu en dan bij elkaar komen om de ‘verbinding’ met elkaar en het bedrijf te houden.

Dit jaar hebben wij tevens ons administratiesysteem omgezet naar een online omgeving; Bo Creator DXP is uitgebreid met een CRM-systeem. Daarnaast hebben we veel mooie nieuwe klanten mogen ontvangen en interessante projecten mogen ontwikkelen, die ons ook als bedrijf verder heeft laten groeien. Wij bedanken onze klantenkring dan ook uit de grond van ons hart in het vertrouwen dat ze, soms zelfs al jaren, in ons hebben!

Afgelopen jaar hebben wij ook een aantal keren gezellige en creatieve contentdagen, die tevens fungeerden als bedrijfsuitje en beeldbank-vuller, georganiseerd. Wat hebben wij hiervan genoten met elkaar en wij hopen dat jullie via onze social media kanalen en mailingen hier ook van hebben kunnen genieten.

Dit jaar hebben we 3 medewerkers een vast contract kunnen bieden en dat betekent dat ons team enkel en alleen bestaat uit vaste krachten! Daarnaast hebben we als team een integriteitsverklaring opgesteld en ondertekend. Eerlijkheid en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel. Uiteraard geldt dit intern, maar ook zeker extern! Onze klant kan op ons bouwen!

Laten we onze stagiaires ook zeker niet vergeten, zij zijn bij ons om te leren, maar andersom leren wij ook veel van hun. Zo fijn dat het begeleiden en leren van stagiaires gewoon door mocht gaan dit jaar!

Privé heeft in 2020 ook veel gebracht. Maar liefst 4 medewerkers hebben een huis gekocht, er zijn 3 gezonde kinderen geboren en er zijn er nog 2 op komst! Ook is er een mooie relatie ontstaan. Privé en werk is nog nooit zo met elkaar verbonden als dit jaar.

Het was een jaar van stilstaan, van reflectie maar zeker ook van beweging en vooruitgang. Het jaar heeft veel gevraagd van een ieder, maar we zijn er met zijn allen veel sterker door geworden. Een andere kijk op de wereld én de zaken, met een creatieve en open mind gaan we 2021 tegemoet.

Blik op 2021

2021 ligt om de hoek! Wat voor jaar zal dat worden? Eén ding weten wij zeker, wij vieren volgend jaar ons jubileum, want wij zijn jarig op 2 januari 2021, dan worden wij 20 jaar!

Ja je leest het goed; 20 jaar!! Aan ervaring in huis!

De strategie en bedrijfsdoelstellingen voor volgend jaar zijn bepaald, wij kunnen met zijn allen actief verder met verbinding en groei! Zo willen wij onze pijlen richten op het nog meer zelfsturend maken van ons integere team. Iedereen krijgt de kans om zich te ontwikkelen en te doen waar zijn/haar hart ligt. We gaan groeien met zijn allen, we brengen verbinding in beweging.

Ook zijn wij van plan om onze Bo Creator DXP verder te ontwikkelen en uit te breiden met handige functies.

Naar aanleiding van de ontwikkelingen van het afgelopen jaar, willen wij ons volgend jaar ook bezig gaan houden met maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen, waarbij wij de duurzame relatie tussen mens en natuur een belangrijke plek willen geven binnen onze organisatie. Via onze online kanalen zullen wij jullie hiervan uiteraard op de hoogte houden, dus blijf ons in de gaten houden!

En verder? Eén ding weten wij zeker, het gaat ons voor de wind, want we varen de juiste koers! Volgend jaar wordt een feestje!

Tot slot wens ik namens Bo Webexperts iedereen hele fijne feestdagen toe. Op naar een jaar vol ontwikkeling en verbinding! 

Met vriendelijke groet,

Daniëlle Zantema-van den Akker

Deel deze pagina:

Recente posts
Afbeelding Digital experience platform, het CMS van de toekomst
Blog
Website
Digital experience platform, het CMS van de toekomst
Afbeelding Een strategische aanpak is nu belangrijker dan ooit tevoren
Blog
Strategie
Een strategische aanpak is nu belangrijker dan ooit tevoren

Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij zijn je graag van dienst bij het door ontwikkelen van jouw online communicatie. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button